Documenten

06 537 207 95

Heb je schade?

Da’s vervelend. Prettig als je het zo snel mogelijk op kunt lossen. Vul hieronder het formulier in, zodat ik je zo snel en goed mogelijk kan helpen.

Wanneer je schade hebt is het belangrijk dat je binnen 24 uur, telefonisch of per email aan mij te melden. Vanaf dat moment begeleid ik je verder.

Bij alle schade’s is het noodzakelijk dat ik zo snel mogelijk een schade-aangifteformulier van ontvang. Je kunt het schade-formulier hiernaast downloaden.

Heb je te maken met schade door ziekte, overlijden, pech of ongeval?

Neem dan eerst contact op met de alarmcentrale van je motorrijtuigenverzekering of reisverzekering. Het telefoonnummer van de alarmcentrale staat vermeld op je verzekeringspas en op uw polis.

Aandachtspunten bij schade

  • Bij diefstal/inbraak is het belangrijk dat je aangifte doet bij de politie;
  • Wanneer je bij een ongeval betrokken raakt waarbij gewonden zijn of meerdere partijen betrokken zijn, schakel ook dan de politie in;
  • Bij autoschade kun je samen met de tegenpartij de voorzijde van het Europese schadeformulier in te vullen. Het formulier moet door beide partijen ondertekend worden. De achterzijde van het schadeformulier moet jij zelf invullen, ondertekenen en aan Kieneker sturen;
  • Bij autoschade door een (nog) onbekende dader kun je onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van het Waarborgfonds Motorverkeer. De schade moet altijd door een ander motorrijtuig veroorzaakt zijn. Je kunt ook aangifte doen bij de politie en er moeten minimaal 2 getuigen zijn;
  • Bij reis/annuleringschade is het in veel gevallen belangrijk dat je overlegt met de alarmcentrale van de verzekeringsmaatschappij. Bijvoorbeeld wanneer je onverwacht moet terugkeren naar Nederland of bij een ongeval. Het telefoonnummer van de alarmcentrale staat op de verzekeringspas en polis. Bij diefstal of verlies van reisbagage moet je altijd aangifte doen bij de politie. Vraag hierbij om een bewijs van aangifte of het proces verbaal.